fbpx

Reus: la Ruta del Vermut que no et pots perdre

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Si alguna vegada has estat de turisme per la ciutat de Reus, encara que només hi hagis passat algunes hores, segurament ja coneixeràs una mica la importància que té aquesta beguda a la zona. Reus va ser una ciutat pionera en la producció del vermut; va ser a l’any 1892 quan Joan Gili va registrar la primera marca de vermut fet a la ciutat de Reus i, actualment, s’ha convertit en una de les ciutats amb més concentració de productors de vermut de la península.

Que és el vermut?

El vermut és una beguda elaborada principalment a base de vi, alcohol i plantes aromàtiques. Depenent de la marca i de la procedència, també s’hi poden trobar altres ingredients. Tot i així, una de les característiques que ha contribuït a la popularitat del vermut de Reus és que es segueix elaborant seguint el mètode tradicional, que s’ha anat transmetent entre generacions. Podràs degustar-lo als establiments identificats amb la marca “Vermut de Reus”.

La Ruta Orígens del Vermut de Reus

Museu del Vermut

A la ciutat de Reus hi trobaràs indrets tan emblemàtics com el Museu del Vermut, una visita obligada un cop a la ciutat. Aquest edifici modernista acull una exposició amb una col·lecció única, amb més de 5.000 articles relacionats amb el vermut, que podràs gaudir de forma gratuïta. Hi trobaràs un restaurant de cuina mediterrània i una vermuteria, on podràs degustar la beguda més típica de la ciutat. A més a més, també podràs adquirir una gran varietat de marques de Vermut.

Vermuts Rofes

Si vols endinsar-te més en la història de la ciutat, no et pots perdre el Restaurant Vermuts Rofes. Aquest restaurant era l’antiga fàbrica de Vermuts Rofes i, actualment, es un espai únic  que conserva elements històrics de la fàbrica i bodega.

Deixa’t captivar per la història d’aquesta genuïna ciutat i vine a gaudir d’un dia de turisme per Reus, segur que t’encantarà! Recorda que, si necessites llogar un cotxe a la ciutat, pots contactar amb la nostra oficina de Reus.


Més informació: Reus Promoció, Museu del Vermut i Vermuts Rofes.

Imatge: Museu del Vermut

Dos chicas por la ventanilla disfrutando de un coche de alquiler en barcelona con DAVIMA

Únete a la experiencia

¡Apúntate y recibe novedades, ofertas exclusivas, sorteos y mucho más!