Categorías
Ocio

Ven a conocer el Carnaval de Vinaròs: 27 de enero a 12 de febrero

Ya quedan menos de tres días para que empiece el Carnaval de Vinaròs, una fiesta que llenará de color, alegría y ritmo las calles de la ciudad. Es una de las fiestas más destacadas de esta localidad, situada en la orilla del mar Mediterráneo. De hecho, el Carnaval de Vinaròs ha sido declarado como Fiesta de Interés Turístico Autonómico en el 2007.

¿Te animas a conocerlo? 

Categorías
Ocio

La tradició dels nanos i gegants a Vinaròs

Les figures dels gegants i nanos son un dels elements destacats de la cultura popular catalana. Aquesta tradició té els seus orígens a les festes del Corpus Christi, una festivitat celebrada al segle XIII.

Els nanos, també anomenats nans o capgrossos a moltes poblacions, es diferencien dels gegants per dues característiques principals: son de menor alçada i la proporció del cap respecte al cos és molt més gran.

Categorías
Ocio

Vinaròs: la tradició del llagostí a la gastronomia local

Situat a la costa mediterrània, a la comarca del Baix Maestrat, Vinaròs és un destí ideal per unes vacances en família. Combina a la perfecció platja, oci, cultura i gastronomia. Si ets un apassionat del turisme gastronòmic, la localitat de Vinaròs és un imprescindible que no pot faltar a la teva ruta.