Categorías
Ocio

Peñíscola: ideal para una escapada de fin de semana

Ahora que las vacaciones de verano ya quedaron atrás y todavía quedan unos dos meses para las fiestas navideñas, es un buen momento para hacer una pequeña pausa que nos sirva para desconectar y recuperar energías. Hoy te presentamos un destino ideal para una escapada de fin de semana: Peñíscola. Déjate cautivar por el encanto de esta ciudad y disfruta de dos días de turismo en familia, con amigos o en pareja.

Categorías
Ocio

El Penedès: viu l’experiència de l’enoturisme

Situada entre Barcelona i Tarragona, la zona del Penedès gaudeix actualment d’un gran reconeixement internacional com a terra del vi i del cava. Ofereix una proposta turística única que l’ha convertit en una de les zones enoturístiques més visitades de tota Espanya.

Si vols gaudir de paisatges singulars, rutes per les vinyes, visites a cellers i caves, degustacions i gastronomia, el Penedès és visita obligada. Hi trobaràs una gran varietat d’activitats per gaudir en família i amb amics.

Categorías
Ocio

Vinaròs: la tradició del llagostí a la gastronomia local

Situat a la costa mediterrània, a la comarca del Baix Maestrat, Vinaròs és un destí ideal per unes vacances en família. Combina a la perfecció platja, oci, cultura i gastronomia. Si ets un apassionat del turisme gastronòmic, la localitat de Vinaròs és un imprescindible que no pot faltar a la teva ruta.

Categorías
Ocio

Reus: la Ruta del Vermut que no et pots perdre

Si alguna vegada has estat de turisme per la ciutat de Reus, encara que només hi hagis passat algunes hores, segurament ja coneixeràs una mica la importància que té aquesta beguda a la zona. Reus va ser una ciutat pionera en la producció del vermut; va ser a l’any 1892 quan Joan Gili va registrar la primera marca de vermut fet a la ciutat de Reus i, actualment, s’ha convertit en una de les ciutats amb més concentració de productors de vermut de la península.